D66 fietst 3×66 groene kilometers, op weg naar een zichtbare provincie

Op vrijdagochtend 20 februari springt de 25-jarige D66 kandidaat-Statenlid Ayla Schneiders op de fiets om driemaal 66 kilometer af te leggen door de Provincie Utrecht. Zij fietst langs de meest aansprekende plekken waar het provinciebeleid zo zichtbaar mogelijk is, of, belangrijker nog, zichtbaar moet gaan worden. Onderweg haken diverse D66 wethouders, raadsleden en andere kandidaat-Statenleden aan.

De tocht start bij D66-lijsttrekker Niels Hoefnagels in Bunnik en eindigt op 22 februari bij Schneiders thuis in de stad Utrecht. Met de fietstocht ontvouwt Schneiders het verkiezingsprogramma tot in de uithoeken van de regio: Van Utrecht tot de Ronde Venen, de Maarseveense Plassen naar Amersfoort en van Rhenen terug naar de Uithof. Schneiders: “Het verkiezingsprogramma van D66 is concreet, maar het blijft tekst. Er moet een hoop gebeuren in de Provincie en de komende 4 jaar zijn dus uiterst belangrijk. Met de fietstocht hopen wij de kiezer meer beeld te geven van wat ze te kiezen hebben op 18 maart bij de Provinciale Statenverkiezingen. Waar wij voor staan als D66 moeten we tastbaar zien te maken en daarin zie ik een rol weggelegd voor mij als jonge kandidaat”.

Fiets mee en breng de provincie in beeld!